Nasze gwiazdy

Izabela Zwierzyńska

Izabela Zwierzyńska

Ukończyła psychologię w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej w Warszawie. W 2018 ukończyła Akademię Teatralną im. Aleksandra Zelwerowicza w Warszawie.

Od 2007 wciela się w rolę Iwony Pyrki w serialu TVP2 Barwy szczęścia. W 2012 wcielała się w rolę Patrycji w serialu TVP2 Ja to mam szczęście!.

 

Filmografia

  • od 2007: Barwy szczęścia jako Iwona Pyrka
  • 2012: Ja to mam szczęście! jako Patrycja
  • 2015: Klan jako Izabela, koleżanka Anny Ramony Szymańskiej
  • 2019: Komisarz Alex jako Maria Dąbek, asystentka profesora Borcza
  • 2020: O mnie się nie martw jako Monika (odc. 150)
  • 2021: Kowalscy kontra Kowalscy jako nauczycielka Natalia Kozłowska (odc. 7)
  • od 2021: Przyjaciółki jako Renata

Social Media

Obserwuj nasz Instagram